MALATYA / BATTALGAZİ - Melekbaba Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızın azmi ve fedakarlığı karşısında minnettarız. Bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz. Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlu olsun."

Mrt

Bir ramazan geleneği olan ramazan davulcusu ve ramazan manileriyle ramazanın gelişini okulda kutladık.

Mrt

Rehberlik servisi tarafından düzenlenen Akran zorbalığı, siber zorbalık vb.konularla ilgili seminer Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize verildi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü Polis Memurları tarafından öğrencilerimizin trafikle ilgili bilincini artırmak amacıyla okulumuzda “Trafik Eğitimi” düzenlendi. Video kesitleri ile yaşantıların somutlaştığı eğitim sonunda soru ve cevaplarla eğitim tamamlandı.